Det här är det första inlägget

Ett inlägg kan exempelvis handla om att det nu/snart finns två hjärtstartare i Sandared och en beskrivning om var de finns, öppettider och hur man använder dem…

Du kan klicka på rubriken för att läsa hela inlägget, om det är ett långt inlägg, eller för att kunna skriva en kommentar till inlägget.
Alla besökare har möjlighet att kommentera inlägg. Om du har önskemål om att vi ska skriva om något särskilt, är du varmt välkommen att använda kontaktformuläretför att tipsa Intresseföreningen.

5 svar på ”Det här är det första inlägget”

  1. Det här är inläggets kommentar nr 2, som bildar en ny tråd. -Är det någon som vet om vi kommer att få en hjärtstartare till Tennishallen??? (OBS: Detta är bara ett TEST!)

  2. Det här är en kommentar till inlägget – Bra för Sandaredsborna att det nu finns två stycken hjärtstartare i samhället.

    1. Det här är ett svar till ovanstående kommentar – Ja, visst är det bra. Dessutom att det finns folk som är utbildade för att använda hjärtstartare! – Ett ”Inlägg”, en ”Kommentar” och detta ”Svar”, bildar en ”Tråd” (som man kan följa för att få veta mer, och mer…)

    2. Toppen! Jag tycker att såväll Röda korset som står för hjärtrstartaren som ICA köpet som ställer upp med personal osv gör en väldig bra insats!!!

    3. Toppen! Jag tycker att såväll Röda korset som står för hjärtrstartaren som ICA köpet som ställer upp med personal osv gör en väldig bra insats!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *