Diskutera den ”Lokala UtvecklingsPlanen” Här…

Efter kvällens information finns möjlighet att diskutera vår Lokala UtvecklingsPlan här. (Klicka på rubriken så att du ser hela inlägget och formuläret för kommentarer, nedan).

Vi glömde nämna, under kvällens möte, att din första kommentar inte kommer att synas direkt. Detta beror på att varje person som kommenterar behöver godkännas manuellt av webbmaster vid första tillfället. Alla är hjärtligt välkomna att kommentera, diskutera, engagera och komma med positiva förslag.


På Intresseföreningens höstmöte antogs förslaget till lokal utvecklingsplan. Det betyder att den nu gäller och utgör en ledstjärna för styrelsen när handlingsplanen för 2013 arbetas fram. Utvecklingsplanen ligger på föreningens hemsida och kommer att omprövas vid varje års- och höstmöte i framtiden. Var med och tyck till! Det är enkelt att komma med kommentarer. Du kan ladda ner den Lokal Utvecklingsplan, 2012-11-06 till din dator. Dokumentet öppnas i ett nytt fönster.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *