Fiber Borås Väst

Efter avslutad enkät har styrelsen (med siffrorna i ryggen) haft ett nytt möte med Skanova/Telia operator för att undersöka deras intresse av att utöka sitt erbjudande till att omfatta hela Sandared.

Enkäten hade en svarfrekvens på 23%
233 st svarade varav 2 st brf vilket sammanlagt gör att 373 hushåll svarat.
Av dessa har 4% svarat nej tack, 7% att de redan tackat ja till Telias erbjudande och hela 89% svarat att de är intresserade och vill bli kontaktade med erbjudande då sådant kan ges. Verkligen stort intresse.

Vi kommer att ha nya kontakter med Skanova/Telia i augusti och kommer också att ha diskussioner med kommunen i frågan om återställningskostnader vid grävning i gator och återkommer med mer information inom kort.

2 svar på ”Fiber Borås Väst”

  1. Efter att ha läst texten under rubriken ”Fiber Borås Väst”, daterat 20130807, och även följt den ”fiberila” (=febrila) aktiviteten under sommaren med grävning, ledningsdragning och den slutlig återställning av de uppgrävda ytorna är det som saknas – information. Tycker att det är oroväckande tyst vad gäller den saken…
    Hur långt har projektet avancerat?

    1. Tack Hans, för din kommentar. Den senaste informationen ligger nu upplagd här Senaste nytt. Nyhetsbrevet har även gått ut via e-post till de som gjort intresseanmälan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *